Affiliate Marketing Revolutie

affiliate-marketing-Revolutie- Wel-of-niet-doen?

Eigenaar van het product Affiliate Marketing Revolutie (AMR) : Jacko Meijaard

Hoe lang bestaat affiliate marketing revolutie al?: Sinds 2015

Teruggave: 30 dagen niet goed geld terug

Support: Super doorgaans binnen 5 uur respons op je vragen

Officiele site: AMR

Bonus: Ja uitgebreide video’s en forum

Aanbevolen: 100% aanbevolen

Ervaring: Niet nodig iedereen kan hier mee werken.

leestijd  van dit artikel 1,5 minuut

Wie is de persoon achter de Affiliate Marketing revolutie?

Affiliate-Marketing-Revolutie-Jacko-MeijaardJacko Meijaard is een bekend persoon binnen de online marketing branche. Jacko is al jaren actief als een professionele marketeer. Hij staat bekend om zijn super snelle service en om zijn persoonlijke hulp. Daarnaast staat Jacko bekend om zijn online internet marketing forum en om zijn Internet Master Class en om zijn Affiliate Marketing Revolutie VIP membership.

Wat voor programma is de Affiliate Marketing Revolutie (AMR)?

De affiliate marketing revolutie zorgt ervoor dat jij, wie je ook bent en of je wel of geen ervaring hebt maakt niet uit. Via het internet geld gaat verdienen. In zijn programma laat hij je zien hoe je automatisch geld verdiend met affiliate marketing zelfs wanneer je niet aan het werk bent. Het systeem werkt automatisch en kost je nauwelijks tijd.

Affiliate Marketing revolutie, Hoe werkt het?

Jacko Meijaard leert je stap voor stap hoe jij als leek of als expert je geld kunt verdienen met affiliate marketing. Wat is affiliate marketing?:

Affiliate marketing revolutie (wikipedia) is een vorm van internetmarketing waarbij adverteerders hun partners (affiliates) belonen voor de gegenereerde verkopen of leads (zoals lidmaatschappen – abonnementen) die de affiliate heeft aangeleverd.

IN JIP EN JANNEKE TAAL: Jij verkoopt online producten van iemand anders en als je ze verkoopt krijg je hier een vergoeding voor. HET GROTE VOORDEEL: Je hebt geen voorraad en je hoeft dus ook niets in te kopen. Dus iedereen kan hier zijn voordeel uithalen.

In zijn uitgebreide video reeks laat hij je stap voor stap zien wat je allemaal moet doen om het systeem op te zetten. Is het je niet direct duidelijk geen probleem je kunt de video’s tussentijds stopzetten en zo alles uitvoeren.

Affiliate marketing revolutie (AMR) het kan echt niet makkelijker

Door zijn uitgebreide systeem en de uitleg er omheen kan het niet makkelijker voor je worden gemaakt. Iedere video brengt je een niveau verder en na het bekijken van al zijn video’s mag je je oprecht een affiliate expert noemen.

Stap 1

 • Hij laat je zien hoe je een domeinnaam registreert en hoe je hier hosting op installeert

Stap 2

 • Hij laat je zien hoe je met wordpress gratis een website bouwt en hoe je deze het beste kunt inrichten

Stap 3

 • Hij laat je zien welke niche markten interessant voor je zijn. Daarnaast daagt hij je ook uit om een niche te zoeken waar je zelf affiniteit mee hebt.

En zo neemt Jacko je stap voor stap mee in het hele traject. Je vind tientallen video’s waarin hij je alles verteld.

Hoe is de Affiliate Marketing Revolutie opgebouwd?

De Affiliate Marketing Revolutie bestaat uit verschillende online modules welke je online kunt benaderen.

In elke module kun je over de schouder van Jacko Meijaard meekijken. (dus uitgebreide video begeleiding)

Hieronder een overzicht van de modules die Jacko allemaal bespreekt in zijn Affiliate Marketing revolutie.

Affiliate-Marketing-Revolutie Module

 • Module 1: je ontvangt een uitgebreide uitleg over wat affiliate marketing is, vervolgens ga je op zoek naar een product wat bij je past en wat je als affiliate graag zou willen promoten. Vervolgens ga je kijken wat het zoekvolume is op dit product om vervolgens een eigen website op te zetten.
 • Module 2: in deze module leert Jacko hoe je aan content komt en het je deze content kunt optimaliseren voor de zoekmachines. Door dit te doen ga je gratis bezoekers krijgen op je website.
 • Module 3: om je website te analyseren ga je gebruik maken van Google Analytics, dat leer je in deze module.
 • Module 4: Naast content leert hij je ook alles over Facebook. Zo ga je een Facebook pagina aanmaken en een Facebook advertentie opzetten.
 • Module 5: om een product te promoten op je website ga je ook een mailinglist (autoresponder) opzetten. Hiermee ga je e-mailadressen verzamelen, je lijst opbouwen en gericht e-mails versturen naar bezoekers van je website.
 • Module 6: in deze module leer je hoe je je werk kunt uitbesteden. Dus laat andere het werk voor je doen.
 • Module 7:Landingspagina’s. Wat is het en hoe werkt het? Jacko laat je zien hoe je met leadpages converterende landingspagina’s maakt.
 • Module 8: dit is een bonus module waarin je informatie vind om meer uit je website en advertenties te halen.

Veelgestelde vragen over de Affiliate Marketing Revolutie

Vraag 1: Is de affiliate marketing revolutie oplichting of een scam?

 • De affiliate marketing revolutie is absoluut geen oplichting. Het is 100% betrouwbaar en duizenden mensen verdienen inmiddels geld door het systeem.

Vraag 2: Kun je met de affiliate marketing revolutie echt geld verdienen?

 • Ja je kunt hier makkelijk €300,- tot €600,- euro per maand mee verdienen. De echte doorzetters verdienen met gemak €5000,-euro per maand en of meer.

Vraag 3: Waarom moet ik eerst investeren?

 • Jacko heeft enorm veel tijd gestoken in het verzamelen van al deze informatie en met het opzetten van zijn online programma om jou het allemaal te leren. In zijn video zitten honderden uren aan tijd.

Vraag 4: Ik heb geen ervaring met computers en het internet kan ik dan toch starten met de Affiliate Marketing Revolutie?

 • Ja ook als leek kun je hier mee starten. Door zijn duidelijke uitleg kan iedereen hier mee werken. Ben je 12 jaar of 65 jaar het maakt niet uit.

Vraag 5: Hoe zit het met de helpdesk?

 • Jacko staat bekend om zijn service en klantgerichtheid hij staat altijd voor je klaar.

Affiliate marketing revolutie ervaringen?

Mijn ervaring met De Affiliate Marketing Revolutie is super te noemen. Het systeem geeft je stap voor stap de uitleg hoe je alles moet opzetten en hoe je zoveel mogelijk kunt automatiseren. Jij blijft echter zelf verantwoordelijk voor de uitvoering daarvan. Maar in mijn ogen! iedereen kan hier geld mee verdienen. Bekijk hieronder mijn screenshot vanuit paypro. Namen van mensen en sommige programma’s zijn verwijderd ivm privacy.

Ervaringen Affiliate Marketing Revolutie

Wel of niet starten met de Affiliate Marketing Revolutie?

Laat 1 ding duidelijk zijn. “Als je niet in het kanaal springt kom je ook niet aan de overkant”.

Je kunt twijfels hebben of het nog niet zeker weten maar ik kan je 1 ding zeggen. Als je nu niet doorzet zul je ook nooit het verschil gaan maken. De echte winnaar springen en pakken deze unieke kans en het zijn deze mensen die over een paar weken of maanden online al echt een inkomen verdienen.

Twijfels

Heb je twijfels? Maak je geen zorgen. Mocht je niet tevreden zijn over de Affiliate Marketing revolutie krijg je toch gewoon je geld terug. Sterker nog: Als jij niet tevreden bent hoeft Jacko jouw geld niet te hebben. Hij heeft maar 1 doel en dat is mensen helpen. Als je hieronder op de link klikt mag je het gratis 30 dagen proberen.

=>Je mag het programma nu gratis 30 dagen uitproberen KLIK HIER<=